نصائح
1/ يجب ان نقوم بتنشيف الطاسه جيدا فى الاول
2/ يمكن تنقدمها نع النوتيلا او العسل والفواكه
المقدير
كباية ونص دقيق
2معلقة صغيرة سكر
2معلقة صغير بكنج صودا (كربوناتو)
ربع معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فانيليا
كباية حليب دافي
بيضتين كبار
ربع كباية زبدة زبدة مذابه
معلقة بيكنج بودر
طريقة التحضير
فى طبق كبير ننخل الدقيق مع البيكنج بودر والبيكنج صودا والسكر والملح والفانيليا
نضرب البيض لحد ماينشف وبعدين نضيف الحليب والذبدة المذابه ونخفقهم كويس وبعدين نضيف خليط الدقيق ونخفقهم تاني لحد ما العجينه تبقا متماسكة (مش سائلة اوى)
نسخن طاسة تفال على نار متوسطة وندهنها بى رشة زيت او زبدة وناخد شوية من العجينه بمغرفه صغيرة وننزل بيها فى طاسه (فى النص)
ونوطى النار خالص واول ما اللون يبقى دهبي نقلبه على الوش التانى لحد مايحمر
تعليقات
إرسال تعليق
مرحبا بتعليقك عبر عن رائيك شاركنا....