المقدير
كلبيتين بسكويت
كباية نسكفيه سخن
معلقة صغيرة فانيليا سايله
الكريمة
بيضتين ونفصل الصفار عن البياض
ربع كباية سكر
300 جرام كريمة خفق
450 جرام جبنه مسكربون او كيري
3معالق كبيرة كاكاو بودره للتزين
طريقة التحضير
نخفق الكريمة نسيبها على جنب شويه
نخفق بياض البيض كويس مع معلقة سكر كبيرة لحد ما يتقل ويعلى ونركنه على جنب شويه
نخفق صفار البيض مع كمية السكر والفانيليا السايلة ونضيف الجبنة ونضربهم كويس لحد ما الخليط يبق متماسك وبعدين نضيف عليه بياض البيض المخفوق والكريمة المخفوقه
نجيب البسكويت ونغمسه فى النسكافيه ونخليه يشرب كويس وبعدين نرص نصف كمية الباسكوت فى الصنيه بايركس ونحط فوقه نص طبقة من خليط الكريمه ورشة كاكاو ونعمل صف تانى من الباسكوت والكريمة والكاكاو وهكذا لحد أخر طبقة بالكريمة ونرش الكاكاو على الوش
ندخل التيراميسو التلاجه 12 ساعة ويفضل يوم كامل قبل التقديم .
تعليقات
إرسال تعليق
مرحبا بتعليقك عبر عن رائيك شاركنا....